Fontos tudnivalók

RAPTOR 75 keltetőgép fűtőegység

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

30 499 Ft

Modell RAPTOR 75 keltetőgép fűtőegység

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

A hőszabályzó alapja az SK75F fűtőegységünk.A különbség abban áll,hogy a Raptorhoz nem csatlakoztatható automata fordítómű és némileg eltérő a kezelése is.Tized pontossággal dolgozik,könnyen kezelhető,felhasználóbarát!

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell behelyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltetőtér hőmérsékletét. A kijelzőn látható lámpa ikon eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtés maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtő teljesítményt, szaggatja a fűtőáramot, az ikon villogásra vált. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program változtatja a fűtés bekapcsolás és a szünet arányát, megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha meg akarja változtatni a gépen beállított hőmérséklet értékét, akkor nyomja meg hosszan az S nyomógombot (tartsa lenyomva amíg a kijelző átvált) amíg a kijelzőn megjelenik egy villogó csavarkulcs.Ilyenkor tudja állítani a kívánt értéket a FEL és LE gombokkal. Hagyja így a gépet,kb. fél perc, a beállított érték eltárolódik, és a villogó csavarkulcs eltűnik.A folyamat felgyosítható az S gomb rövid megnyomásával,ekkor ugyanez történik,csak nem kell várni fél percet. Amint a beállítás megtörtént a kijelző visszavált a pillanatnyi mért értékre és bekapcsol a fűtés melyet egy lámpa ikon jelez. Természetesen az új hőmérséklet eléréséhez idő kell! A szabályzó automatikusan behozza és tartja a kívánt hőmérsékletet. A beállított értéket nem felejti el,esetleges áramszünet után az utolsó beállított értékre tér vissza.

Hasonló termékek