Fontos tudnivalók

MIDI F230 keltetőgép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI Manuális páraszabályzós

274 990 Ft

Modell MIDI F230
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

 Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,kínai,lengyel stb,mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen.A külföldi nem segít ha baj van.Nem is tudna.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

 

Ez a keltetőgépünk 230db tyúktojás előkeltetésére alkalmas.

A páraszabályzást kivéve teljesen automatikus. A hőszabályozó rendszere automata, a tojások forgatása automatikus, és van egy biztonsági hővédelme, hűtőrendszerrel kombinálva. Akár távriasztással is használható.

A gépház maga szendvicspanelekből készült, kiváló hőszigetelő és könnyen tisztítható.

A tojások az 3 db tojástálcán helyezkednek el, a tojásbölcsők tojásmérettől függően cserélhetőek. Egy alap szett jár a géphez, amelyik önnek szimpatikus.

A gép használata rendkívül egyszerű, nem túlbonyolított. Adunk hozzá egy nagyon részletes használati utasítást melyet a magyarországi mesterséges keltetés legnagyobb szaktekintélyével (dr.Bogenfürst Ferenc)dolgoztunk ki.

Ebben a gépben lehetőleg ne bújtassunk.

A bújtatás egzakt megoldása egy különálló bújtatógép használata. Ebbe a gépbe is kérhető bújtató tálca, de nem ajánlott.

Ugyanabban a keltetőtérben amiben előkeltetünk, nem bújtatunk, különben a különböző fertőzések kialakulását kockáztatjuk. Ne becsüljük le, drága mulatság lehet. Olcsóbb külön bújtatni. Ezekre van megoldásunk kb. 35ezer forinttól.

Ezeknél a termelői kapacitású gépeknél mindenképpen hívjanak fel, nem érdemes kapkodni, segítünk, így ki tudják választani az önöknek legmegfelelőbb megoldást.

 

Hasonló termékek