Fontos tudnivalók

MIDI 140SK keltetőgép

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Szendvicspanelből készült MIDI Kézi Manuális páraszabályzós keltetők

89 990 Ft

Modell MIDI 140SK

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

MIDI 140SK háztáji keltetőgép.

A kis kapacitású MIDI keltetők használatukban, fűtő egységükben ugyan olyanok, mint a HU típusok.

Két dologban van eltérés:

  1.  A gépházuk sokkal jobb minőségű!A  MIDI keltetők gépháza 2cm falvastagságú PVC lemez borítású hőszigetelő szendvicspanel.Sokkal időt állóbb, sokkal jobban tisztítható, sokkal jobban zár a felső rész az alsóra, nincs fals levegő beáramlás, és így sokkal jobb a belső hő-eloszlás! Ami lényeges a keltetés eredményességében!Ez a géptípus 120-140 tyúktojás keltetésére alkalmas. Lehet benne bármilyen tojást keltetni.Az alsó részbe be kell helyezni a vízzáró fólia bélést, 2 csatornát feltölteni vízzel, majd erre rátenni a fekete tojásrácsot. Erre rakjuk elfektetve a tojásokat. Jelöljük meg a tojások felső pontját ceruzával vagy filc tollal.Tegyük rá a felső részt, ügyelve a pontos illeszkedésre, majd behelyezzük az SK60F fűtőegységet a felsőrész közepén kialakított nyílásba.Csatlakoztassuk a hálózatra, írjuk be a kívánt hőmérsékletet.Néhány óra múlva beáll a kívánt érték.

     

  2. A páramérés, szabályzás sokkal egyszerűbb!A kémlelő ablakon belülre, az üveg és a fémszalag közé helyezhetjük el a páramérőt. (Nem tartozéka a gépnek!)A fűtőegység melletti csappantyúval zárható furaton fújja ki a gép a fáradt levegőt. A levegőnyílás változtatásával tudjuk beszabályozni a kívánt páratartalmat. Ha zárunk a csappantyún, akkor nőni fog a páratartalom, ha nyitjuk a szellőző nyílást, akkor pedig csökken. Mindig csak kicsit változtassunk és várjunk, hogy beállhasson az új egyensúlyi állapot.Másnaptól kezdve reggel és este fél fordulattal forgassuk meg a tojásokat.Az utolsó három napban már nem forgatunk, az a bujtatási szakasz. Még két vízcsatornát töltsünk fel vízzel és a tojásokat fektessük rá a tojásrácsra. Azon kelnek ki a csibék.Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található! 

    Ez a géptípus igen népszerű a méhészek és a terraristák, hűllő keltetők köreiben.

    Készül átlátszó, plexi felső lappal is, látvány keltetőnek, állatkertekbe, kiállításokra bemutató gépnek.

Hasonló termékek