Fontos tudnivalók

HU 100FSK keltetőgép

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Manuális páraszabályzós Hungarocell házas keltetők

€79,990

Modell HU 100FSK

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

HU 100FSK háztáji keltetőgép.

Szerkezetében ugyanaz a gép, mint a HU 140SK, csak már benne van a fordítómű is!

A gépház 2cm falvastagságú, nagyon jó hőszigetelő képességű polisztirolból (hungarocellből) készül.

100 tyúktojás keltetésére alkalmas. Lehet benne bármilyen tojást keltetni. (Tojásbölcső cserével!)

Az alsó részbe be kell helyezni egymással szembefordítva a két vízzáró fólia bélést, a két belső csatornát feltölteni vízzel, majd erre rátenni a fekete tojásrácsot.

Ezután behelyezzük az F100 típusú fordítóművet. Pont bele illik az alsó részbe, szerelni nem kell semmit sem!

A fordítómű bölcsőibe rakjuk hegyes végükkel lefelé a tojásokat. (Lehet elfektetve is, hiszen a fészekben is úgy vannak, csak akkor kevesebb fér a gépbe.) A fordítómű csatlakozó vezetékét a hajtómű hajtókarral ellentétes oldalán vezessük ki a gépből. Belenyomódik a vezeték a hungarocell felsőrészbe, ezután mindig ezen a benyomódáson keresztül vezessük ki.

Tegyük rá a felső részt, ügyelve a pontos illeszkedésre, majd tegyük a fűtőegységet a felsőrész közepén kialakított nyílásba.

Az  SK60F típusú fűtőegység oldalán lévő csatlakozó aljba kell beledugni a fordítómű (F100/12V) oda illeszkedő speciális csatlakozóját.

Csatlakoztassuk a hálózatra, írjuk be a kívánt hőmérsékletet.

Néhány óra múlva beáll a kívánt érték.

A negyedik naptól kezdve naponta 15-20 percre le kell venni a felsőrészt, kapcsoljuk ki a gépet, hagyni kell hűlni a tojásokat.

Az utolsó három napban már nem forgatunk, az a bujtatási szakasz. Ki kell emelni a fordítóművet, még két vízcsatornát töltsünk fel vízzel és a tojásokat fektessük rá a tojásrácsra. Azon kelnek ki a csibék.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Hasonló termékek